COMMUNICATING COMMUNITIES
L1170247.jpg

SODAE

Situated in a precious piece of unspoiled polder, the Sodae house responds to the many qualities of the landscape. The seclusion and privacy of the remote location are reinforced by an enclosed garden, surrounding the sleeping quarters on the ground floor. The living space, with the kitchen as a central element, is located on the first floor, rising above the garden’s edges. Here the house connects with its surroundings, opening up to the passer-by, and profiting from the phenomenal view – with the Amsterdam skyline as a background. The interior organisation of the house, providing the parents and children with individual entrances and staircases, results in a nuanced collection of differently shared spaces. 

IMG_1055.jpg
IMG_1445.jpg
IMG_1436.jpg
CF024032p.jpg
CF023866p.jpg
CF024024ap.jpg
CF023976p.jpg
CF023998.jpg
L1251864.jpg
CF023918.jpg
0510_PUB_sections_DETAIL.jpg